3 tips för bättre flyttstädning i Malmö

Så får du bästa flyttstäd i Malmö

När du ska ta hjälp av en städfirma för att underlätta din flyttstädning, är det förstås viktigt att du får ett bra pris. Men ännu viktigare är det kanske att allt går så smidigt och friktionsfritt som möjligt. En flytt är nästan alltid en ganska komplicerad process: överlåtelser ska tajmas, och helst av allt ska du ju ha någonstans att köra alla flyttkartonger på den stora dagen. Den nya ägaren eller hyresgästen känner ju likadant, och vill garanterat inte mötas av ett skitigt hem som lämnats i all hast bara för att ni inte hann med flyttstädningen riktigt som ni ville.

För att flyttstädningen ska gå så smidigt som möjligt har vi sammanställt tre tips som vi vet är avgörande för ett lyckat resultat, håll tillgodo!

Boka flyttstädning direkt

I storstäder som Malmö så kan flyttstädning var otroligt säsongsrelaterad. Var ute i riktigt god tid, gärna samma dag som avtalen skrivs under med mäklaren, och boka in ett datum. Detta gör ofta att du kan få ett riktigt bra pris på din flyttstädning eftersom städfirmor gillar att veta att de har uppdrag även långt framåt i tiden, och dessutom får du själv en viktig deadline att hålla. Om du väntar till sista sekund med att anlita flyttstäd är risken stor att du får nöja dig med höga priser och näst bästa leverantör, något som kan ha stor inverkan på hur nöjd du blir med flytten. I Malmö är utbudet stort och priserna på flyttstädning bra, men bara om planerar smart och i förväg.

Vet vad du vill

Om man inte vet vart man ska, kommer man aldrig att komma dit. Du har säkert hört denna klyscha förut, men den är likväl sann. När det kommer till flyttstädning så handlar det främst om att du måste veta vad det är du vill köpa. Vill du ta in en städfirma som bara finputsar det sista och ser till att du inte får några prickar i besiktningsprotokollet, kommer du att bli besviken om företaget utför en grovstädning från golv till tak och tar betalt för det också. Ifall du helst av allt bara vill slippa ansvaret för flyttstädningen, så kommer du att bli besviken när städfirman kommer dit i tron att alla möbler är utflyttade och det bara är att damma av lister och rengöra ugnen. Ju tydligare du är i din kravspecifikation, desto nöjdare kommer du helt enkelt att bli med både resultat och pris.

Ta in många kostnadsförslag

Att ta in kostnadsförslag från flera olika städfirmor gör det lätt för dig avgöra vilka som är billiga, vilka som är dyra och, viktigast av allt, vilka som är prisvärda. Priserna för flyttstädning i Malmö kan variera enormt från leverantör till leverantör, så ta inte bara första bästa företag utan att ha undersökt åtminstone en handfull alternativ först.

Gratis städofferter